Pasta fasolowa

pasta

Nasza dzisiejsza propozycja (tym razem śniadaniowa) to wegański pasztet – szybki, zdrowy dodatek do śniadania, nie tylko dla warzywożerców 🙂

Składniki:

Puszka czerwonej fasoli
Czerwona cebula
Oliwa z oliwek

Przygotowanie:

Cebulę drobno posiekać i zeszklić na maśle. Cebulę i fasolę z dodatkiem oliwy zblendować. Można doprawić wg uznania. Podawać na pieczywie lub jako dip do warzyw. Przechowywać w lodówce.

Reklamy
Categories: Przekąski, Wegetariańskie, Śniadanie | Dodaj komentarz

Zobacz wpisy

Skomentuj

Wprowadź swoje dane lub kliknij jedną z tych ikon, aby się zalogować:

Logo WordPress.com

Komentujesz korzystając z konta WordPress.com. Wyloguj / Zmień )

Zdjęcie z Twittera

Komentujesz korzystając z konta Twitter. Wyloguj / Zmień )

Facebook photo

Komentujesz korzystając z konta Facebook. Wyloguj / Zmień )

Google+ photo

Komentujesz korzystając z konta Google+. Wyloguj / Zmień )

Connecting to %s

Blog na WordPress.com.

%d blogerów lubi to: